Skip links
Alkotók

Az alkotók korábban már a Youtube-on és közösségi platformokon kísérleteztek az ingyenesen mindenki számára elérhető tartalomgyártással, az Anzselika Habpatron ál-influenszer történetei például már több millió megtekintést értek el. Az elmúlt években folyamatosan keresték az újfajta és igényes szponzorált tartalomgyártás lehetőségeit különféle online felületeken. A marketing világában is jártas alkotógárda most a Magyar Telekommal együttműködve egy forradalmian újszerű kezdeményezésbe fogott és a KMH Filmmel közösen elindították új sorozatukat, a Marsra Magyart!
Missziójuk, hogy olyan értékteremtő modelleket hozzanak létre, amik megreformálják a hagyományos támogatói és finanszírozási rendszereket és olyan lehetőséget adjanak a magyarországi művészek és alkotók kezébe, ami biztosítja a valódi művészi függetlenséget.
Az alkotók szerint az Anzselika Habpatron után a Marsra Magyar! egy kulcsfontosságú mérföldkő lehet, ugyanis, hogy elterjedhet-e ez az újszerű támogatási modell, ezen a sorozaton áll vagy bukik.

A Marsra Magyar!-t lehet szeretni vagy nem szeretni, a lényeg, hogy ez a támogatási forma esélyt jelenthet egy új, alkotóközpontú szponzorációs rendszer felépítéshez. A Marsra Magyar! egy humorral átszőtt áldokumentumfilm-sorozat, amely a hazai gyártású sorozatok között egyedülálló módon kifejezetten az online térbe készült. Az első évad 13 részből áll, és heti rendszerességgel látható díjmentesen az Indexen.